operation.PNG

Laparaskopi

Kikkertundersøgelse af underlivet

Ved hjælp af kikkerten kan vi direkte ved synets hjælp undersøge livmoder, æggestokke og æggeledere.
 

Forundersøgelsen

Inden en evt. kikkertundersøgelse af underlivet skal man til en forundersøgelse ved vores speciallæge i gynækologi, som vurderer, om der er grundlag for, at foretage en nærmere undersøgelse af underlivet med kikkert.

Operationen

Operationen foregår i fuld bedøvelse.

Lægen lægger et ca. en centimeter stort snit ved navlen, og et eller flere små snit nedadtil i maveskindet. Herigennem indføres hjælpeinstrumenter.

Lægen kan nu se, hvordan underlivsorganerne ser ud og vurdere, om der er noget unormalt. I tilfælde af, at der er noget som bør opereres, kan det gøres i samme bedøvelse. De små snit i bugvæggen bliver syet med tråd, der opløser sig selv. Vandcyster på æggestok, lukkede æggeledere og sammenvoksninger omkring fimrehårene på æggelederen kan fjernes ved kikkertoperation.

Efter operationen

Normalvis kan man tage hjem umiddelbart efter kikkertundersøgelsen. Dette afhænger dog af, om speciallægen finder noget unormalt under kikkertundersøgelsen, som evt. skal fjernes, hvilket så foregår under samme bedøvelse.

Priser

Forundersøgelse: 1.600 kr
Kikkertundersøgelse af underlivet: 29.000 kr

Priserne er inkl. moms, og gældende fra 1. januar 2015. Alle priser er vejledende. Den endelige pris, som afhænger af individuelle ønsker og indgrebets kompleksitet, vil blive fastsat ved den indledende undersøgelse.

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring, jvf. lovgivning pr. 01.09.2013.

  • Lægen
  • Jens Christian Tofteby Knudsen
  • Jens Christian Tofteby Knudsen
    Speciallæge
    Gynækologi
  •  
     
Print Print